Як приготувати томатний суп-пюре, для цього дуже багато помідорів, ми будемо використовувати консервовані. А також додамо рис, що зробить нашу страву більш пікантною. Ну, що дарма говорити, треба приступати та насолоджуватися результатом.

Напевно, багатьом із вас доводилося готувати томатний суп із різними інгредієнтами. І знаєте, що його можна подавати не лише у гарячому, а й у холодному вигляді. А чи думали ви про походження томатних супів? Можливо не багато хто знає, як і коли вони з’явилися. Тому мені хочеться коротко сказати про це.

Інгредієнти

На порцію

Розігрійте на середньому вогні оливкову олію у великій каструлі.

Як приготувати томатний суп-пюре?

Наріжте цибулю кубиками (приблизно чашку), те ж саме з селери (півсклянки). Додайте все в каструлю, солимо щіпкою солі.

Наріжте цибулю кубиками (приблизно чашку), те ж саме з селери (півсклянки). Додайте все в каструлю, солимо щіпкою солі.

Смажте і не забувайте перемішуйте, поки цибуля не стане прозорою, від 5 до 8 хвилин.

Смажте і не забувайте перемішуйте, поки цибуля не стане прозорою, від 5 до 8 хвилин.

Додайте дрібно нарізаний часник і готуйте до появи аромату близько 1 хвилини.

Додайте дрібно нарізаний часник і готуйте до появи аромату близько 1 хвилини.

У цибульну суміш влийте курячий бульйон.

У цибульну суміш влийте курячий бульйон.

І подрібнених помідорів.

І подрібнених помідорів.

Доведіть до кипіння і приправте паприкою, чорним перцем та перцем чилі.

Доведіть до кипіння і приправте паприкою, чорним перцем та перцем чилі.

Зменшіть вогонь та додайте рис.

Зменшіть вогонь та додайте рис.

Іноді знімайте піну і варіть, поки рис та овочі не стануть дуже м’якими, від 35 до 45 хвилин. Додайте|добавляйте| цукор.

Іноді знімайте піну і варіть, поки рис та овочі не стануть дуже м'якими, від 35 до 45 хвилин. Додайте|добавляйте| цукор.

Змішайте суп занурювальним блендером у каструлі до отримання однорідної маси.

Змішайте суп занурювальним блендером у каструлі до отримання однорідної маси.

Влийте півсклянки вершків, добре перемішайте, спробуйте на сіль.

Влийте півсклянки вершків, добре перемішайте, спробуйте на сіль.

Якщо суп занадто густий, влийте ще бульйону, якщо занадто рідкий, варіть, часто помішуючи, поки він не загусне.

Якщо суп занадто густий, влийте ще бульйону, якщо занадто рідкий, варіть, часто помішуючи, поки він не загусне.

Розлийте по підігрітих мисках, прикрасьте кожну миску вершками та базиліком. Подавайте, приємного апетиту.

Розлийте по підігрітих мисках, прикрасьте кожну миску вершками та базиліком. Подавайте, приємного апетиту.
Як приготувати томатний суп-пюре, я сподіваюся, ви зрозуміли. Але, я хочу, вам запропонує ще один рецепт, це вершково-томатний суп підійде для будь-якої вечірки.