У цьому рецепті ви дізнаєтесь, як приготувати густий вершково-томатний суп. Він багатий і ароматний і дуже простий у приготуванні.
Секрет чудового смаку цього супу є використання вершкового масла, свіжого листя базиліку та вершків. Будь-ласка, не замінюйте або Ви отримаєте зовсім інший результат.
Інгредієнти
- Великі помідори – 4 шт.
- Томатний сок-1 літр.
- Свіжий базилік – 1 пучок.
- Густі вершки – 220 мл.
- Вершкове масло – 120 грам.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перцю до смаку.На порцію
- Калорії: – 473 ккал.
- Білки: – 4.4 г.
- Жири: – 216 г
- Вуглеводи: – 16.8 г.
Очищаємо помідори від шкірки, для цього робимо хрестоподібний надріз, на протилежному боці, де він кріпиться до гілки.
Опускаємо в киплячу воду, трохи більше хвилини.
А потім у воду з льодом.
Після цього вони швидко та легко очистяться.
Розріжте томати навпіл і видаліть насіння.
М’якуш наріжте на шматочки.
М’якуш у каструлю і заливаємо томатним соком.
Варимо на середньому вогні 30 хвилин.
Додайте 15 листків базиліка.
Змішайте все блендером.
Поставте каструлю на середній вогонь і додайте вершки та вершкове масло.
Нагрійте, помішуючи, поки|доки| масло|мастило| не розтане. Чи не кип’ятіть.
Приправте сіллю та перцем.
Вершково-томатний суп
Все, страва готова, подавайте до столу, прикрасьте базиліком.
Як бачите, приготувати вершково-томатний суп не складно, а виходить дуже смачно. Але я хочу запропонувати вам рецепт приготування картопляного крем супу, це смачно.