У цьому рецепті ви дізнаєтесь, як приготувати густий вершково-томатний суп. Він багатий і ароматний і дуже простий у приготуванні.

Секрет чудового смаку цього супу є використання вершкового масла, свіжого листя базиліку та вершків. Будь-ласка, не замінюйте або Ви отримаєте зовсім інший результат.

Інгредієнти

Очищаємо помідори від шкірки, для цього робимо хрестоподібний надріз, на протилежному боці, де він кріпиться до гілки.

Вершково-томатний суп

Опускаємо в киплячу воду, трохи більше хвилини.

Опускаємо в киплячу воду, трохи більше хвилини.

А потім у воду з льодом.

А потім у воду з льодом.

Після цього вони швидко та легко очистяться.

Після цього вони швидко та легко очистяться.

Розріжте томати навпіл і видаліть насіння.

Розріжте томати навпіл і видаліть насіння.

М’якуш наріжте на шматочки.

М'якуш наріжте на шматочки.

М’якуш у каструлю і заливаємо томатним соком.

М'якуш у каструлю і заливаємо томатним соком.

Варимо на середньому вогні 30 хвилин.

Варимо на середньому вогні 30 хвилин.

Додайте 15 листків базиліка.

Додайте 15 листків базиліка.

Змішайте все блендером.

Змішайте все блендером.

Поставте каструлю на середній вогонь і додайте вершки та вершкове масло.

Поставте каструлю на середній вогонь і додайте вершки та вершкове масло.

Нагрійте, помішуючи, поки|доки| масло|мастило| не розтане. Чи не кип’ятіть.

Нагрійте, помішуючи, поки|доки| масло|мастило| не розтане. Чи не кип'яті

Приправте сіллю та перцем.

Приправте сіллю та перцем.
Вершково-томатний суп
Все, страва готова, подавайте до столу, прикрасьте базиліком.

Вершково-томатний суп Все, страва готова, подавайте до столу, прикрасьте базиліком.

Як бачите, приготувати вершково-томатний суп не складно, а виходить дуже смачно. Але я хочу запропонувати вам рецепт приготування картопляного крем супу, це смачно.