Ми прямуємо в серце сезону гарячих супів, і цей крем-суп із цвітної капусти з вершками захистить в осінній холод, тесть нагодує і зігріє.
інгредієнти
- Оливкова олія – 1 ст. ложки.
- Головка цибулі – 1 шт.
- Ребро селери – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Велика картоплина – 1 шт.
- Цвітна капуста – 2 головки.
- Курячого бульйону -1 літр.
- Води –1 літр.
- Жирних вершків -100 мл.
- Смужки бекону – 4 шт.
- Панірувальних сухарів – ½ склянки.
- Лимонної цедри – 1 ч. ложки.
- Натертого сиру парміджано-ріджано – 1 ст. ложки.
- Петрушка -1 пучок.
- Перець чилі та сіль за смаком.
На порцію
- Калорії: -236 ккал.
- Білки: – 9.4 г.
- Жири: – 8.1 г.
- Вуглеводи: – 33.1 г.
Розігрійте в каструлі на середньому вогні оливкову олію.
Обсмажити перемішуючи нашатковану цибулю і селера в гарячому маслі до прозорості, близько 5 хвилин.
Видаліть у капусти качан і листя, розділіть на суцвіття.
Додайте часник та сіль, перемішайте протягом 1 хвилини.
Далі картопля.
І суцвіття капусти.
Курячий бульйон та воду.
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть на повільному вогні, поки капуста стане м’якою, а картопля легко не розламається об край каструлі, близько 30 хвилин.
Збити за допомогою занурювального блендера до однорідної маси.
Зменшіть вогонь до мінімуму, приправте перцем та сіллю.
Влийте вершки і перемішайте, поки вони не прогріються. За необхідності посоліть ще раз.
Наріжте бекон і приготуйте на сковороді, на середньому вогні до хрусткої скоринки, приблизно 8 хвилин.
Перенесіть бекон на паперовий рушник.
Засипте панірувальні сухарі в жир, що залишився, від бекону і готуйте на слабкому вогні до підсмаженого і хрусткого виду.
Додайте|добавляйте| сир і продовжуйте тушкувати, поки він не розтане.
Перекладіть у миску та охолодіть до кімнатної температури.
Додайте|добавляйте| бекон, цедру лимона і нарізану петрушку в кількості двох столових ложок.
Подавайте крем-суп із цвітної капусти з вершками, прикрасивши зверху приготовлену суміш.
Ось ми з вами і зробили крем-суп із цвітної капусти з вершками, якщо ви все зробили за рецептом, то у вас має вийти дуже смачно.
А також я хочу вам запропонувати ецепт приготування суп зі смажених помідорів , це просто і смачно.