Крем-суп із цвітної капусти

Крем-суп із цвітної капусти

Ми прямуємо в серце сезону гарячих супів, і цей крем-суп із цвітної капусти з вершками захистить в осінній холод, тесть нагодує і зігріє.

 

інгредієнти

  • Оливкова олія – 1 ст. ложки.
  • Головка цибулі – 1 шт.
  • Ребро селери – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Велика картоплина – 1 шт.
  • Цвітна капуста – 2 головки.
  • Курячого бульйону -1 літр.
  • Води –1 літр.
  • Жирних вершків -100 мл.
  • Смужки бекону – 4 шт.
  • Панірувальних сухарів – ½ склянки.
  • Лимонної цедри – 1 ч. ложки.
  • Натертого сиру парміджано-ріджано – 1 ст. ложки.
  • Петрушка -1 пучок.
  • Перець чилі та сіль за смаком.

На порцію

  • Калорії: -236 ккал.
  • Білки: – 9.4 г.
  • Жири: – 8.1 г.
  • Вуглеводи: – 33.1 г.

Розігрійте в каструлі на середньому вогні оливкову олію.

Крем-суп із цвітної капусти

Обсмажити перемішуючи нашатковану цибулю і селера в гарячому маслі до прозорості, близько 5 хвилин.

Обсмажити перемішуючи нашатковану цибулю і селера в гарячому маслі до прозорості, близько 5 хвилин.

Видаліть у капусти качан і листя, розділіть на суцвіття.

Видаліть у капусти качан і листя, розділіть на суцвіття.

Додайте часник та сіль, перемішайте протягом 1 хвилини.

Додайте часник та сіль, перемішайте протягом 1 хвилин

Далі картопля.

Далі картопля.

І суцвіття капусти.

І суцвіття капусти.

Курячий бульйон та воду.

 

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть на повільному вогні, поки капуста стане м’якою, а картопля легко не розламається об край каструлі, близько 30 хвилин.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть на повільному вогні, поки капуста стане м'якою, а картопля легко не розламається об край каструлі, близько 30 хвилин.

Збити за допомогою занурювального блендера до однорідної маси.

Збити за допомогою занурювального блендера до однорідної маси.

Зменшіть вогонь до мінімуму, приправте перцем та сіллю.

Зменшіть вогонь до мінімуму, приправте перцем та сіллю.

Влийте вершки і перемішайте, поки вони не прогріються. За необхідності посоліть ще раз.

Влийте вершки і перемішайте, поки вони не прогріються. За необхідності посоліть ще раз.

Наріжте бекон і приготуйте на сковороді, на середньому вогні до хрусткої скоринки, приблизно 8 хвилин.

Наріжте бекон і приготуйте на сковороді, на середньому вогні до хрусткої скоринки, приблизно 8 хвилин.

Перенесіть бекон на паперовий рушник.

Перенесіть бекон на паперовий рушник.

Засипте панірувальні сухарі в жир, що залишився, від бекону і готуйте на слабкому вогні до підсмаженого і хрусткого виду.

Засипте панірувальні сухарі в жир, що залишився, від бекону і готуйте на слабкому вогні до підсмаженого і хрусткого виду.

Додайте|добавляйте| сир і продовжуйте тушкувати, поки він не розтане.

Додайте|добавляйте| сир і продовжуйте тушкувати, поки він не розтане.

Перекладіть у миску та охолодіть до кімнатної температури.

Перекладіть у миску та охолодіть до кімнатної температури.

Додайте|добавляйте| бекон, цедру лимона і нарізану петрушку в кількості двох столових ложок.

Додайте|добавляйте| бекон, цедру лимона і нарізану петрушку в кількості двох столових ложок.

Подавайте крем-суп із цвітної капусти з вершками, прикрасивши зверху приготовлену суміш.

Подавайте крем-суп із цвітної капусти з вершками, прикрасивши зверху приготовлену суміш.

Ось ми з вами і зробили крем-суп із цвітної капусти з вершками, якщо ви все зробили за рецептом, то у вас має вийти дуже смачно.

Ось ми з вами і зробили крем-суп із цвітної капусти з вершками, якщо ви все зробили за рецептом, то у вас має вийти дуже смачно.

А також я хочу вам запропонувати ецепт приготування суп зі смажених помідорів , це просто і смачно.

Залишити коментар