Найвищою мірою це ситний вершковий суп із куркою та рисом. Я подаю його в холодні дощові дні з скибочкою лимона
та домашнього хліба. Якщо ви зробите цю страву хоч раз, то робитимете її постійно, це я вам обіцяю. Вершковий суп із куркою має такі
Інгредієнти
- Курячий бульйон -1 літр.
- Вода – 500 мл.
- Пакет швидкого приготування довгого зерна та дикого рису – 130 грам.
- Велика куряча грудка – 1 шт.
- Солі – ½ ч. ложки.
- Молотого чорного перцю – 1/2 ч. ложки.
- Борошна – ¾ склянки.
- Жирних вершків -500 мл.
- Вершкового масла – 110 грам.
- Пакетик приправ для рису – 30 грам.
На порцію
- Калорії: 463 ккал.
- Білки: 12 г
- Жири: 36.5 р.
- Вуглеводи: 22.6
КРОКИ – 25 хвилин.
Попередньо відварену курку, обробляємо на волокна.
У велику каструлю виливаємо бульйон та воду.
Тепер оброблене м’ясо.
Доведіть до кипіння, потім всипте злак. Накрийте кришкою та зніміть з вогню.
У невелику миску всипте борошно.
Сіль та перець, змішайте.
У середній каструлі на середньому вогні розтопіть олію.
Додайте|добавляйте| приправу, змішайте.
Зменшіть вогонь до мінімуму, потім додайте одну столову ложку борошна.
Змішайте, у вас має вийти кашка.
Збийте вершки, потроху, поки вони повністю не вберуться.
Варити до загусання, 5 хвилин|мінути|.
Змішайте вершкову суміш із основним бульйоном.
Варити на середньому вогні до повного прогріву 10-15 хвилин.
Все готове, подавайте, приємного апетиту.
Ось ми і приготували вершковий суп з куркою та рисом, начебто нічого складного, але він виходить неймовірно смачним та ситним. Також я хочу порекомендувати вам зробити локо-моко, ви подумаєте, що це диво. Але насправді тут все просто, ця назва і, звичайно, сам рецепт прийшов із Гаваїв. А насправді там немає нічого складного, але насправді це смачно.
ДОВІДКА
Слово “суп” має французьке походження і означає хліб, замочений у відварі. Хоча перший в історії суп зварили у Китаї. Тепер ця страва одна з найпопулярніших там. За рік китайці з’їдають понад 30 мільярдів порцій супу.
У Європі найдавніший рецепт супу записано в кулінарній книзі, датованій IV століттям. Тоді суп варили з пшениці, оливкової олії, м’ясного фаршу, перцю, лаврового листа, кмину та рибного соусу.