Найвищою мірою це ситний вершковий суп із куркою та рисом. Я подаю його в холодні дощові дні з скибочкою лимона

та домашнього хліба. Якщо ви зробите цю страву хоч раз, то робитимете її постійно, це я вам обіцяю. Вершковий суп із куркою має такі

Інгредієнти

  1. Курячий бульйон -1 літр.
  2. Вода – 500 мл.
  3. Пакет швидкого приготування довгого зерна та дикого рису – 130 грам.
  4. Велика куряча грудка – 1 шт.
  5. Солі – ½ ч. ложки.
  6. Молотого чорного перцю – 1/2 ч. ложки.
  7. Борошна – ¾ склянки.
  8. Жирних вершків -500 мл.
  9. Вершкового масла – 110 грам.
  10. Пакетик приправ для рису – 30 грам.

На порцію

 КРОКИ – 25 хвилин.

Попередньо відварену курку, обробляємо на волокна.

Попередньо відварену курку, обробляємо на волокна.

У велику каструлю виливаємо бульйон та воду.

У велику каструлю виливаємо бульйон та воду

Тепер оброблене м’ясо.

Тепер оброблене м'ясо.

Доведіть до кипіння, потім всипте злак. Накрийте кришкою та зніміть з вогню.

Доведіть до кипіння, потім всипте злак. Накрийте кришкою та зніміть з вогню.

У невелику миску всипте борошно.

У невелику миску всипте борошно

Сіль та перець, змішайте.

Сіль та перець, змішайте.

У середній каструлі на середньому вогні розтопіть олію.

У середній каструлі на середньому вогні розтопіть олію.

Додайте|добавляйте| приправу, змішайте.

Додайте|добавляйте| приправу, змішайте.

Зменшіть вогонь до мінімуму, потім додайте одну столову ложку борошна.

Зменшіть вогонь до мінімуму, потім додайте одну столову ложку борошна.

Змішайте, у вас має вийти кашка.

Змішайте, у вас має вийти кашка.

Збийте вершки, потроху, поки вони повністю не вберуться.
Варити до загусання, 5 хвилин|мінути|.

Збийте вершки, потроху, поки вони повністю не вберуться. Варити до загусання, 5 хвилин|мінути|.

Змішайте вершкову суміш із основним бульйоном.

Змішайте вершкову суміш із основним бульйоном.

Варити на середньому вогні до повного прогріву 10-15 хвилин.

Варити на середньому вогні до повного прогріву 10-15 хвилин.

Все готове, подавайте, приємного апетиту.

Вершковий суп із куркою готовий, подавайте, приємного апетиту.

Ось ми і приготували вершковий суп з куркою та рисом, начебто нічого складного, але він виходить неймовірно смачним та ситним. Також я хочу порекомендувати вам зробити локо-моко, ви подумаєте, що це диво. Але насправді тут все просто, ця назва і, звичайно, сам рецепт прийшов із Гаваїв. А насправді там немає нічого складного, але насправді це смачно.

ДОВІДКА

Слово “суп” має французьке походження і означає хліб, замочений у відварі. Хоча перший в історії суп зварили у Китаї. Тепер ця страва одна з найпопулярніших там. За рік китайці з’їдають понад 30 мільярдів порцій супу.

У Європі найдавніший рецепт супу записано в кулінарній книзі, датованій IV століттям. Тоді суп варили з пшениці, оливкової олії, м’ясного фаршу, перцю, лаврового листа, кмину та рибного соусу.