Сирний суп з курячим філе та грибами

Сирний суп з курячим філе та грибами

Сирний суп з курячим філе та грибами – ситний варіант першої страви. Його вершковий смак, прекрасне поєднання найніжнішого м’яса та печериць не залишить байдужим нікого. Процес приготування цієї страви швидкий і простий, з нею справиться кожен. Розглянемо докладний покроковий рецепт. Кількість інгредієнтів розрахована на каструлю супу (5 літрів).

Інгрідіенти:

  • Куряче філе – 400 грам.
  • Гриби – 300 грам.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля середня – 5 шт.
  • Сирок плавлений – 2 упаковки.
  • Спеції.

Нарізаємо куряче філе (350-400 г) на шматки середнього розміру. Ставимо на вогонь каструлю з налитими в неї трьома літрами води.

Сирний суп з курячим філе та грибами

Нарізаємо кубиками п’ять невеликих, попередньо очищених від шкірки картоплин. На цей час вода в каструлі повинна почати закипати, в неї потрібно кинути шматочки філе та картопля.

Нарізаємо кубиками п'ять невеликих, попередньо очищених від шкірки картоплин. На цей час вода в каструлі повинна почати закипати, в неї потрібно кинути шматочки філе та картопля.

250-300 грамів грибів (шампіньйонів, однак, можна взяти і будь-які інші: лісові, сушені), одну цибулину та моркву (тонкими брусочками або півкільцями) також нарізаємо.

250-300 грамів грибів (шампіньйонів, однак, можна взяти і будь-які інші: лісові, сушені), одну цибулину та моркву (тонкими брусочками або півкільцями) також нарізаємо.

Обсмажуємо на олії протягом 15-17 хвилин (не забуваємо трохи посолити), після чого додаємо отриману суміш у каструлю. У цей час необхідно поставити варитися в окремій ємності 1 яйце.

Обсмажуємо на олії протягом 15-17 хвилин (не забуваємо трохи посолити), після чого додаємо отриману суміш у каструлю. У цей час необхідно поставити варитися в окремій ємності 1 яйце.

Додаємо в суп чайну ложку солі, трохи чорного меленого перцю, лавровий лист. Подрібнюємо вже відварене круто яйце і невеликий пучок кропу. Їх також необхідно висипати у каструлю.

Додаємо в суп чайну ложку солі, трохи чорного меленого перцю, лавровий лист. Подрібнюємо вже відварене круто яйце і невеликий пучок кропу. Їх також необхідно висипати у каструлю.

Два плавлені сирки потрібно нарізати невеликими кубиками, кинути в суп. У цей час його потрібно особливо ретельно заважати, щоб сир повністю розплавився. Коли це станеться, каструлю можна зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися супу протягом двадцяти хвилин. Після цього блюдо можна подавати на стіл. Сирний суп з курячим філе та грибами чудово поєднується з грінками з чорного хліба, натертими часником.

Два плавлені сирки потрібно нарізати невеликими кубиками, кинути в суп. У цей час його потрібно особливо ретельно заважати, щоб сир повністю розплавився. Коли це станеться, каструлю можна зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися супу протягом двадцяти хвилин. Після цього блюдо можна подавати на стіл. Сирний суп з курячим філе та грибами чудово поєднується з грінками з чорного хліба, натертими часником.
Як бачите, нічого складного, а результат вас порадує. Успіхів у приготуванні, не забудьте про суп-пюре із запечених томатів.

Залишити коментар