Паста кавателли

Паста кавателлі

У цьому рецепті я покажу вам, як приготувати просту, свіжу літню страв, як паста кавателлі з дуже простим соусом.

інгредієнти

  • Свіжої білої кукурудзи – 2 качани бульйону або води – 450 мл.
  • Оливкової олії -1 ст. ложки.
  • Бекон або панчетти -120 грам.
  • Солодкого червоного перцю -? шт.
  • Невеликий кабачок – ½ шт.
  • Пасти кавателлі -2 склянки.
  • Розрізаних навпіл помідорів чері об’ємом – 240 мл.
  • Петрушки – ½ пучка.
  • Дрібно нарізане свіже листя базиліка -1 ст. ложки.
  • Тертого сиру парміджано-реджано -1 ст. ложки.
  • Кайєнського перцю -1 щіпка.
  • Сіль та перець за смаком.

На порцію

  • Калорії: -461 ккал.
  • Білки: -15.4 р.
  • Жири: -18.7 р.
  • Вуглеводи: -60,9 г.

12 кроків – 30 хвилин.

Відокремте зерна з качана і зіскоблить тупим краєм ножа, щоб видалити якнайбільше.

паста кавателлі з дуже простим соусом.

Помістіть у блендер з курячим бульйоном.

Помістіть у блендер з курячим бульйоном

Збивайте на великому режимі до повної однорідності, близько 2 хвилин.

Збивайте на великому режимі до повної однорідності, близько 2 хвилин.

Для отримання більш однорідної маси процідіть через дрібне сито (необов’язково).

Для отримання більш однорідної маси процідіть через дрібне сито (необов'язково)

Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні.

Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні

Додайте нарізану кубиками шинку, готуйте доки вона не буде приготовлена, але не хрумка, близько 3 хвилин.

Додайте нарізану кубиками шинку, готуйте доки вона не буде приготовлена, але не хрумка, близько 3 хвилин

Видаліть трохи жиру зі сковороди.

Видаліть трохи жиру зі сковороди

Додайте в каструлю нашатковані кабачки в кількості 1½ склянки.

Додайте в каструлю нашатковані кабачки в кількості 1½ склянки

Теж саме проробіть з болгарським перчиком обсягом півсклянки.

Теж саме проробіть з болгарським перчиком обсягом півсклянки

Обсмажуйте тільки доти, доки кабачки не почнуть розм’якшуватися, близько 3 хвилин.

Обсмажуйте тільки доти, доки кабачки не почнуть розм'якшуватися, близько 3 хвилин.

Зніміть із вогню. Приправте сіллю, чорним та кайенським перцем.

Зніміть із вогню. Приправте сіллю, чорним та кайенським перцем

Доведіть у великій каструлі трохи підсолену воду до кипіння.

Зніміть із вогню. Приправте сіллю, чорним та кайенським перцем

Додайте макарони і варіть, періодично помішуючи, доки вони не стануть м’якими, але твердими, приблизно на 1 хвилину менше, ніж рекомендовано на упаковці.

Додайте макарони і варіть, періодично помішуючи, доки вони не стануть м'якими, але твердими, приблизно на 1 хвилину менше, ніж рекомендовано на упаковці

Добре злийте воду.

Добре злийте воду

Перекладіть на сковороду із овочами.

Перекладіть на сковороду із овочами

Влийте приготовлену нами суміш у кількості 350 мл.

Влийте приготовлену нами суміш у кількості 350 мл

Тушіть, помішуючи на середньому вогні, поки соус не почне загусати, близько 3 хвилин.

Тушіть, помішуючи на середньому вогні, поки соус не почне загусати, близько 3 хвилин

Додайте помідори чері, базилік, петрушку та тертий сир.

Додайте помідори чері, базилік, петрушку та тертий си

Перемішайте та подавайте, паста кавателлі готова. Смачного.

Перемішайте та подавайте, паста кавателлі готова. Смачного

Як бачите, паста кавателлі робиться нескладно. Також я хочу запропонувати вам зробити Фаршировані курячі грудки сиром, це смачно.

Як бачите, паста кавателлі робиться нескладно

Цей рецепт буде працювати з будь-якими свіжими сезонними овочами, які ви знайдете на ринку, які добре поєднуються із солодкою кукурузою.

Кавателлі – італійські макаронні вироби у формі черепашок, які виготовляються з борошна твердих сортів, пшениці та води та мають подовжену форму з порожниною всередині. Є традиційними макаронними виробами регіону Молізе та деяких частин Апулії, де вони називаються ca

Залишити коментар