У цьому рецепті я покажу вам, як приготувати просту, свіжу літню страв, як паста кавателлі з дуже простим соусом.
інгредієнти
- Свіжої білої кукурудзи – 2 качани бульйону або води – 450 мл.
- Оливкової олії -1 ст. ложки.
- Бекон або панчетти -120 грам.
- Солодкого червоного перцю -? шт.
- Невеликий кабачок – ½ шт.
- Пасти кавателлі -2 склянки.
- Розрізаних навпіл помідорів чері об’ємом – 240 мл.
- Петрушки – ½ пучка.
- Дрібно нарізане свіже листя базиліка -1 ст. ложки.
- Тертого сиру парміджано-реджано -1 ст. ложки.
- Кайєнського перцю -1 щіпка.
- Сіль та перець за смаком.
На порцію
- Калорії: -461 ккал.
- Білки: -15.4 р.
- Жири: -18.7 р.
- Вуглеводи: -60,9 г.
12 кроків – 30 хвилин.
Відокремте зерна з качана і зіскоблить тупим краєм ножа, щоб видалити якнайбільше.
Помістіть у блендер з курячим бульйоном.
Збивайте на великому режимі до повної однорідності, близько 2 хвилин.
Для отримання більш однорідної маси процідіть через дрібне сито (необов’язково).
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні.
Додайте нарізану кубиками шинку, готуйте доки вона не буде приготовлена, але не хрумка, близько 3 хвилин.
Видаліть трохи жиру зі сковороди.
Додайте в каструлю нашатковані кабачки в кількості 1½ склянки.
Теж саме проробіть з болгарським перчиком обсягом півсклянки.
Обсмажуйте тільки доти, доки кабачки не почнуть розм’якшуватися, близько 3 хвилин.
Зніміть із вогню. Приправте сіллю, чорним та кайенським перцем.
Доведіть у великій каструлі трохи підсолену воду до кипіння.
Додайте макарони і варіть, періодично помішуючи, доки вони не стануть м’якими, але твердими, приблизно на 1 хвилину менше, ніж рекомендовано на упаковці.
Добре злийте воду.
Перекладіть на сковороду із овочами.
Влийте приготовлену нами суміш у кількості 350 мл.
Тушіть, помішуючи на середньому вогні, поки соус не почне загусати, близько 3 хвилин.
Додайте помідори чері, базилік, петрушку та тертий сир.
Перемішайте та подавайте, паста кавателлі готова. Смачного.
Як бачите, паста кавателлі робиться нескладно. Також я хочу запропонувати вам зробити Фаршировані курячі грудки сиром, це смачно.
Цей рецепт буде працювати з будь-якими свіжими сезонними овочами, які ви знайдете на ринку, які добре поєднуються із солодкою кукурузою.
Кавателлі – італійські макаронні вироби у формі черепашок, які виготовляються з борошна твердих сортів, пшениці та води та мають подовжену форму з порожниною всередині. Є традиційними макаронними виробами регіону Молізе та деяких частин Апулії, де вони називаються ca