Цей кремовий грибний суп готується дуже легко та швидко. А головне, виходить смачно, але має ще один плюс, він низько калорійний, так що підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Інгредієнти

На порцію

Наріжте гриби (не надто крупно), будь-які, головне, щоб були свіжими.

Кремовий грибний суп

Розтопіть вершкове масло|мастило| в глибокій каструлі на середньому вогні.

Розтопіть вершкове масло|мастило| в глибокій каструлі на середньому вогні.

Додати гриби, цибулю та часник (попередньо нарізані) смажити і не забуваючи перемішувати, процес близько 10 хвилин.

Додати гриби, цибулю та часник (попередньо нарізані) смажити і не забуваючи перемішувати, процес близько 10 хвилин.

Додати сіль, перець та чебрець, готуємо, перемішуємо до повного змішування, близько 1 хвилини.

Додати сіль, перець та чебрець, готуємо, перемішуємо до повного змішування, близько 1 хвилини.

Вливаємо курячий бульйон, густі вершки та вершковий сир. Вершки беремо пожирніше.

Вливаємо курячий бульйон, густі вершки та вершковий сир. Вершки беремо пожирніше.

Зменшіть вогонь до слабкого кипіння та залийте херес.

Зменшіть вогонь до слабкого кипіння та залийте херес.

Готуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи близько 45 хвилин. Страва має загуснути, це важливо.

Готуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи близько 45 хвилин. Страва має загуснути, це важливо.

Все готове, подаємо до столу, прикрашаємо зеленню, приємного апетиту.

Все готове, подаємо до столу, прикрашаємо зеленню, приємного апетиту.

Як бачите, такий кремовий грибний суп готується нескладно, а який чудовий смак. Але, я хочу, щоб ви приготували томатний суп-пюре. Продукти знадобляться простіші, до яких ви звикли, але правильно зроблені надають страві незвичайні смакові якості.