Фаршировані курячі грудки сиром та спаржею досить просте, але виглядає досить красиво для компанії. Воно має дійсно свіжий смак і відмінно поєднується зі смаженою картоплею або рисом. Це може здатися складним, але, повірте, це набагато простіше, ніж ви думаєте!
Нехай і калорійне, але шалено смачне блюде, допоможе з легкістю нагодувати не тільки сім’ю, що зголодніла, але й несподіваних гостей забігли нібито на хвилинку. Якщо запекти в духовці в такий спосіб курочку, то більше не турбуватися.
З давніх-давен людина навчилася готувати м’ясо птиці. Потім людина одомашнила птаха. З метою її подальшого використання у приготуванні їжі. Страви з курки мало того, що завжди дуже смачні і прості в приготуванні, так ще й мають низьку калорійність. Курка є дієтичним м’ясом.
Немає господині, яка б не вміла готувати курку. Різноманітність страв із курки вражає уяву. Курка останніми роками стала нашій країні популярним продуктом. І це не дивно – куряче м’ясо смачне та корисне, швидко готується. Курка – найзагадковіший птах, якщо розглядати царство пернатих з погляду кулінара-емігранта.
ІНГРИДІЕНТИ:
- Великі половинки курячої грудки без шкіри та кісток -2 шт.
- Списи спаржі – 8 шт.
- Подрібненого сиру моцарелла, розділеного навпіл -½ склянки.
- Хлібних крихт – ¼ склянки.
- Сіль та чорний перець за смаком.
На порцію
- Калорії: 390 ккал.
- Білки:57.4 р.
- Жири:10.8 р.
- Вуглеводи: 13.3 р.
12 кроків – 45 хвилин.
Розігрійте духовку до 190 градусів за Цельсієм. Змастити олією форму для випікання розміром 20х20 см.
Помістіть м’ясо у пластиковий пакет та покладіть на тверду рівну поверхню.
Відбийте до рівної товщини близько 6 мм.
Посипте кожну сторону сіллю та перцем.
Помістіть 4 списи спаржі в центр курячої грудки.
Зверху приблизно чверть склянки моцарелли.
Повторіть те саме з іншим шматочком.
Поверніть курку навколо, щоб зробити акуратний, компактний рулет.
Покладіть рулети швом вниз у підготовлену форму для запікання, за бажання можна помазати майонезом.
Посипте кожен приблизно 2 столовими ложками сухарів.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці, поки сік не стане прозорим, коли його наколоти вилкою, близько 25 хвилин. Термометр миттєвого зчитування, вставлений у центр, повинен показувати щонайменше 74 градуси за Цельсієм.
Усі фаршировані курячі грудки сиром готові, приємного апетиту.
Як бачите, нічого складного, але це смачно. Також я хочу вас познайомити з рецептом приготування вершкового супу з куркою та рисом.