Фаршировані курячі грудки сиром та спаржею досить просте, але виглядає досить красиво для компанії. Воно має дійсно свіжий смак і відмінно поєднується зі смаженою картоплею або рисом. Це може здатися складним, але, повірте, це набагато простіше, ніж ви думаєте!

Нехай і калорійне, але шалено смачне блюде,  допоможе з легкістю нагодувати не тільки сім’ю, що зголодніла, але й несподіваних гостей забігли нібито на хвилинку. Якщо запекти в духовці в такий спосіб курочку, то більше не турбуватися.

З давніх-давен людина навчилася готувати м’ясо птиці. Потім людина одомашнила птаха. З метою її подальшого використання у приготуванні їжі. Страви з курки мало того, що завжди дуже смачні і прості в приготуванні, так ще й мають низьку калорійність. Курка є дієтичним м’ясом.

Немає господині, яка б не вміла готувати курку. Різноманітність страв із курки вражає уяву. Курка останніми роками стала нашій країні популярним продуктом. І це не дивно – куряче м’ясо смачне та корисне, швидко готується. Курка – найзагадковіший птах, якщо розглядати царство пернатих з погляду кулінара-емігранта.

ІНГРИДІЕНТИ:

  1. Великі половинки курячої грудки без шкіри та кісток -2 шт.
  2. Списи спаржі – 8 шт.
  3. Подрібненого сиру моцарелла, розділеного навпіл -½ склянки.
  4. Хлібних крихт – ¼ склянки.
  5. Сіль та чорний перець за смаком.

На порцію

12 кроків – 45 хвилин.

Розігрійте духовку до 190 градусів за Цельсієм. Змастити олією форму для випікання розміром 20х20 см.

Розігрійте духовку до 190 градусів за Цельсієм. Змастити олією форму для випікання розміром 20х20 см.

Помістіть м’ясо у пластиковий пакет та покладіть на тверду рівну поверхню.

Помістіть м'ясо у пластиковий пакет та покладіть на тверду рівну поверхню.

Відбийте до рівної товщини близько 6 мм.

Відбийте до рівної товщини близько 6 мм.

Посипте кожну сторону сіллю та перцем.

Посипте кожну сторону сіллю та перцем.

Помістіть 4 списи спаржі в центр курячої грудки.

Помістіть 4 списи спаржі в центр курячої грудки.

Зверху приблизно чверть склянки моцарелли.

Зверху приблизно чверть склянки моцарелли.

Повторіть те саме з іншим шматочком.

Повторіть те саме з іншим шматочком.

Поверніть курку навколо, щоб зробити акуратний, компактний рулет.

Поверніть курку навколо, щоб зробити акуратний, компактний рулет.

Покладіть рулети швом вниз у підготовлену форму для запікання, за бажання можна помазати майонезом.

Покладіть рулети швом вниз у підготовлену форму для запікання, за бажання можна помазати майонезом.

Посипте кожен приблизно 2 столовими ложками сухарів.

Посипте кожен приблизно 2 столовими ложками сухарів.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці, поки сік не стане прозорим, коли його наколоти вилкою, близько 25 хвилин. Термометр миттєвого зчитування, вставлений у центр, повинен показувати щонайменше 74 градуси за Цельсієм.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці, поки сік не стане прозорим, коли його наколоти вилкою, близько 25 хвилин. Термометр миттєвого зчитування, вставлений у центр, повинен показувати щонайменше 74 градуси за Цельсієм.

Усі фаршировані курячі грудки сиром готові, приємного апетиту.

Усі фаршировані курячі грудки сиром готові, приємного апетиту.

Як бачите, нічого складного, але це смачно. Також я хочу вас познайомити з рецептом приготування вершкового супу з куркою та рисом.